2018-11-27 06:23:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Végre itt az ideje, hogy valami újba kezdjen

Napi horoszkóp november 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold ma az Oroszlán jegyéből segít, ha át akarja vizsgálni anyagi körülményeit. Kap majd egy tippet, hogy hol tud még valamennyit megtakarítani. Keresztül viheti a dolgokat anélkül, hogy tétováznia kellene. Természete nem tud teljesen érvényesülni. Nem lesz nagyon beszédes kedvében.

 

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai napon megduplázódik a becsvágya. Sok dolgot akar létrehozni és ez sikerülni is fog. Használja ki ezt a napot, mert a legjobbak közé fog tartozni. Hivatalos ügyeinek intézése, banki ügyei és üzleti tárgyalásai sikeresen zajlanak. Új tapasztalatokat szerezhet.

 

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma sokat szeretne elérni önnél a környezete. Lehetséges, hogy egy hegynyi munka előtt áll, és nem tudja, mivel kellene kezdenie. Olyan érzése támadhat, hogy valaki állandóan akadályozni akarja. Egyszerűen csak lassítson, ezzel teszi saját magának és az ügyeinek is a legjobbat.

 

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Örömmel kezdhet hozzá a napi kötelességei teljesítéséhez, és ezt igazán nagyon jól is csinálja. Vannak ötletei, hogyan lesz hatékonyabb a munkája a jövőben, és ez láthatóan ellazítja önt. Nem lenne rossz ötlet egy továbbképzés sem, már rövid idő múlva hasznosnak fog bizonyulni az ön számára.

 

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Lehetséges, hogy ma ismét elérkezik egy olyan pontra, ahonnan nem tudja, merre haladjon tovább. Bízhat a Holdban is, aki ma az Oroszlán jegyében áll, hamar ki tud mozdulni a pillanatnyi mélypontról. Nagy előnyt jelent az ön számára, ha alkalmazkodni tud.

 

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A hét második napja nagyon jó eredményeket ígér hivatása szempontjából. Teljesítményét megfelelően méltatják, elismerik, és díjazni is fogják. Egykönnyen nem lehet önt megtéveszteni... Szerződések kitárgyalásánál nem lehet túlszárnyalni önt.

 

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A mai napon félre kellene tennie a féltékenykedést, és ha az önbizalma helyreáll, meg fog lepődni, milyen jól érzi magát a társával. Meg fogja érteni: ha magában sem bízik, más sem tud.

 

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Merkúr és a Jupiter is az ön anyagi javakat jelző sorsterületén áll, de kellemetlen fényszögben a Marssal. Több kiadásra kell számítania a lakásberendezésekkel kapcsolatban. Ha autót vásárol, mindenképpen vigyen magával egy jólképzett szerelőt.

 

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Sok odafigyelést követelő feladata van, ami elől mások kitérnek. Ön most csodákra képes, bármibe fog, mindent sikerre visz.

 

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Tisztáznia kell bizonyos nézeteltéréseket. Tartsa magát az adott tényekhez, és ne becsüljön alá másokat. Nyugodtan mondja meg a véleményét, képviselje azt, de maradjon tárgyilagos. Jó nap lesz ez arra, hogy hivatalos dolgokban eljárjon.

 

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Végre itt az ideje, hogy valami újba kezdjen. A megújuláshoz jó kezdet, ha mindjárt a lakásán, az otthonán és saját magán kezdi. Jelenthet ez teljes átrendezést, vagy csak egyszerűen leporolgatja a könyveit.

 

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ma sok mindent össze tud hozni, alapos és pontos lesz. Gyorsan halad előre a munkáival. Ha másodállást keres, délután intézze az ezzel kapcsolatos dolgokat. Találni fog valamit!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: